Ahad, 25 Oktober 2009

Jerung White Warrior "Shahrizal"

Lips lampu

Mantop....

Spoiler Lips SV4 Type B...

Memang menawan....

Salam

Mari lihat modifikasi SV4 milik saudara Shahrizal Salleh. Jangan x caya, putih itu GARANG..hehehe. Walau apapun, enjoy the pictures....adios..

10 ulasan:

  1. Lupa nak cerita sket psl kete aku ni....aku MOD luaran jer, enjin tak usik pun. Tapi bila kat highway ada jer honda2 lain yg nak ajak main. Takper la..bro2 VTECH tu jalan la dulu...Heeee! Aku habis cat luar dalam RM2,500. Hitam putih tu sbb aku kejer kat Pahang. Tp skang dah balik KL.

    BalasPadam
  2. Salam.
    Cantik la kete. Enjin no 2. yang penting luar. Ada jugak hajat nak buat mcm ni. Tp nnti la dulu. Err.. Lips pakai lips apa tu? Biasa tengok sv4 pakai.
    tq

    BalasPadam
  3. aisey bro, lip lampu ker lip skirting? kalau skirting depan aku beli kt kedai Accersories jer PU RM150.

    BalasPadam
  4. bang mintak tunjuk ajar bang...
    http://jimescandle.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html

    BalasPadam
  5. skirting depan tu memang untuk sv atau yang keta lain punya bro modi masuk?

    BalasPadam
  6. bila nak kumpul sekali nie..

    BalasPadam
  7. saya nak join boleh tak?? mcm maner?

    BalasPadam
  8. Baru beli keterni
    .2.0 1994..nak buat pelan2..

    BalasPadam
  9. saya ada nk jual lips mcmni material PU RM150, baru pakai 3 hari tapi kena bukak balik sbb x lepas nak naik parking dalam rumah (berbukit ) hehe... COD area melaka, call/sms 017-3828796

    BalasPadam